Lid sinds

13 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Even Voorstellen - Justine

15 augustus 2011 - 15:13
Ik heet dus Justine en wandel al zo'n 23 jaar rond op deze aardkloot. 25 maart 1988 hebben ze me op de wereld weten te zetten in Nederland, maar ben in 2006 (Officieel op papier 06-06-06) onverhoopt verhuisd naar het Belgenlandje waar ik nu zo'n 5 jaar verblijf. Ik heb in 2007 mijn vriend leren kennen en in 2009 is er een schattig aftreksel van ons geboren in de vorm van een zoontje. Uiteraard is één van mijn hobby's schrijven; anders zou ik natuurlijk nooit hier terecht gekomen zijn. Schrijven doe ik al zeker vanaf m'n 12de, maar pas met m'n 16de werd het een serieuze hobby en wilde ik er daadwerkelijk iets mee doen. Ik heb echter één probleem... writersblock... Deze 'vriend' laat zich telkens weer zien waardoor ik nooit een boek afgeschreven krijg en dat begint toch echt te frustreren. Ik heb van alles al geprobeerd, maar hij blijft me bij elk verhaal vergezellen. Hierdoor heb ik alwel van vele genres mogen proeven met schrijven en weet ik waar mijn sterke en zwakke punten liggen. Momenteel ben ik bezig met een thriller/horror en dat gaat me tot dusver het beste af. Ik hoop deze dan ook afgeschreven te krijgen. Ook schrijf ik met regelmaat kinderverhaaltjes die ik aan m'n zoontje voorlees, met de daarbij horende prentjes aangezien tekenen ook één van mijn hobby's is en ik er zeker zo slecht nog niet in ben. Vragen mogen altijd gesteld worden en m'n inbox staat ook altijd open. Ik hoop in ieder geval dat ik hier nog meer kan leren dan dat ik de laatste jaren al heb gedaan en dat ik misschien zelfs nog anderen kan helpen met hetgeen dat ik inmiddels al geleerd heb. En verder... ga ik zwijgen nu en verder schrijven aan m'n verhaal ^_^

Via

Lid sinds

14 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
15 augustus 2011 - 15:39
Welkom Justine! Het is handig om te besluiten dat één project afmaakt. Ook al krijg je ondertussen weer andere ideeën of denk je dat het niets wordt. Leuk dat je ook kinderverhaaltjes schrijft en kan tekenen. Heb je de ambitie om hier ooit eens iets van naar een uitgeverij te sturen?

Lid sinds

13 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
15 augustus 2011 - 16:37
Welkom Justine, veel plezier met schrijven en succes met het weerstaan van je writersblock, mocht-ie weer eens om de hoek komen kijken.

Lid sinds

18 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
15 augustus 2011 - 22:21
Een van de moeilijkste dingen van het leren schrijven vond ik leren afmaken. Bij boeken van meer dan 40000 woorden heb ik daar nog steeds moeite mee. Hoewel er verschillende trucs en tips te geven zijn, van het concenteren op 1 boek, via duidelijke schema's naar werken met doelen, moet je uiteindelijk daarin zelf je weg vinden. Veel schrijven dus! Maar zo te lezen is dat geen probleem. Welkom Justine!