Lid sinds

12 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Dille komt binnen!

16 juli 2011 - 17:09
Hallo! Een paar jaar geleden was dit schrijversforum voor een poosje mijn vaste internetstek, tot ik besloot mijn deeltijdstudie eerst maar eens prioriteit te geven. Die is nu klaar, vandaar dat ik terug ben. Dille is hier mijn nieuwe naam, nep, omdat mijn werkelijke naam al te veel online staat. Ik ben een vrouw, 28 jaar, getrouwd en werkzaam als hulpverlener. Momenteel geniet ik van de zeeën vrije tijd die de status van alumnus mij biedt. Naast werken, schilderen, kleding maken en sporten ga ik me weer fanatiek op 't schrijven storten. Om te beginnen met enkele uitdagende schrijfwedstrijden. Ik heb er zin in. Ongetwijfeld tot ziens!

Lid sinds

12 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
9 augustus 2013 - 12:31
Alumnus betekent voor zover ik weet afgestudeerde, is enkelvoud van alumni; dat is misschien een bekendere term, al was ik me er niet van bewust dat ik onbekend woord gebruikte :)

Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
21 juli 2011 - 13:13
Deze voormalig student was het ongebonden leven ontwend moest ze voorheen tijd bijeen schrapen nu ligt deze voor het oprapen toch weet ze het zo weer gevuld voor luieren heeft ze geen geduld Welkom!

Lid sinds

12 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
21 juli 2011 - 20:25
Hoera, eindelijk! :) Ik zat er al een paar dagen naar uit te kijken, cychick! Ik had je dichtkunsten al in andere voorsteltopics bewonderd en hoopte enorm dat ik er ook mee vereerd zou worden. Dankjewel, leuk! Ps. Luieren is ook absoluut één van mijn (minder noemenswaardige) hobby's ;)