Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Znien maakt een buiging...

5 november 2010 - 15:55
...en stelt zich voor: Ik ben Znien (een verdacht veel op mijn echte naam gelijkende nickname). Ik ben 24 jaar oud, studeer en ga in de zomer van 2011 trouwen. Een heugelijk feit wat ik toch echt even moet melden van mezelf! Ik schrijf al van jongs af aan, liet de docenten Nederlands veel vreugde aan hun vak beleven als ik hen moest geloven, en wil nu het schrijven weer oppakken. Naast dagboekschrijver ben ik iemand die nu voornamelijk anekdotes over het dagelijks leven beschrijf. Wat aangedikt en met een gezonde dosis zelfspot. Verder ben ik bezig aan een verhaal, wat hopelijk ooit een zinnig boek gaat worden. Was, is en blijft mijn droom: schrijfster zijn en een boek uitgeven.

Lid sinds

17 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
5 november 2010 - 19:21
Leuk, ik had je al verwelkomd maar doe het in het topic dat daarvoor in het leven is geroepen. Welkom, ook van mij. Vraagje: wat studeer je en wanneer denk je af te studeren? Pittig hoor, dat en dit bij elkaar.

Lid sinds

14 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
6 november 2010 - 14:30
Het lievelingetje van de klas is wat Znien vroeger was in het heden een voorbeeldige vrouw volgend jaar belooft ze eeuwige trouw verandert voor die tijd de bruid in een gemene meid? ;-) Welkom!

Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
6 november 2010 - 16:00
Suma, Ik studeer sociaal pedagogische hulpverlening en loop nu stage in de psychiatrie. Zit in mijn derde jaar, dus nog 2 jaar door bijten! Ik ben het studeren inmiddels wel een beetje zat (A). Vooral nu met het regelen van een bruiloft erbij, en dan ook nog tijd voor mijn sociale contacten, hobby's etc. over willen houden (is belangrijk!). Dat is wel pittig. Maar ook erg leuk allemaal. Tjah! Zjaan, Zou zomaar kunnen, mij noemen zo ook nog wel eens Sjaan :)! cychick, Bedankt voor je originele gedichtje. Heb hem net al grinnikend voorgelezen aan mijn vriend, die direct begon te mopperen op je ;)! Ik zal mijn gemene karaktertrekjes nog even proberen in te houden...

Lid sinds

15 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
7 november 2010 - 20:33
Van harte welkom! Wat leuk dat je gaat trouwen. Daar vallen wel een paar columns over te schrijven! Wat geweldig het werk en de studie die je doet. Veel plezier op de site.

Tja

Lid sinds

15 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
7 november 2010 - 20:40
Ik weet het niet, hoor. Mensen die een buiging maken wantrouw ik altijd. Een voorzichtig welkom, dan. :(

Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
8 november 2010 - 8:28
Dankje Bloem50! Haha, ja, de verhalen zullen wel gaan komen! En het is inderdaad prachtig werk om te doen! En tja, Maak je niet ongerust. Het blijft bij een eenmalige buiging. Denk ik.