Lid sinds

14 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Maggie stelt zich voor

10 September 2010 - 16:34
Hoi Allemaal, Ik ben van huis uit illustrator en grafisch vormgever, maak redactionele illustraties, illustreer kinderboeken en vind het heerlijk om samen met mijn 2 dochters de gekste en onmogelijkste verhalen te verzinnen. Niet dat ik mijzelf een echt schrijver kan noemen. Je kunt me beter een conceptbedenker noemen, die wel heel graag wil leren om de concepten om te zetten in goede verhalen voor kinderen. Aan fantasie en gekheid geen gebrek, volgens mijn man ben ik de eeuwige student en wordt ik nooit volwassen. Dan denk ik bij mezelf... Wat een compliment, ik ben in ieder geval het kind in mijzelf nooit vergeten... groetjes Margot Senden

Lid sinds

14 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
10 September 2010 - 17:02
Margot, welkom! Ik hoop wat verhalen vol fantasie en gekheid terug te zien op dit forum bij 'proeflezen'. Daar is nooit genoeg van! Groetjes, J.W. (ofwel: janwillemveldhuis)

Lid sinds

15 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
10 September 2010 - 18:49
Als het creëren van een plot ook valt binnen het bedenken van concepten, ben je als schrijver al een heel eind. Succes!

Lid sinds

15 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
10 September 2010 - 21:21
Van harte welkom Maggi. Wat fijn om te lezen dat het kind in je nooit bent vergeten. Herkenning! Er zitten meer van die types op deze site, dus je zult je snel thuisvoelen. Alvast een fijn weekend en kom naar de kroeg. AMK. We hebben vorige week nog met elkaar een borrel gedronken.

Lid sinds

14 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
10 September 2010 - 21:39
dankjewel allemaal, Ik zal me vast en zeker snel thuisvoelen en behalve dat hoop ik natuurlijk heel veel op te steken en misschien zelfs hier en daar een zinnige bijdrage te kunnen leveren. Wat het verhalen verzinnen betreft geldt echt voor mij dat mijn dochters mijn grootste inspiratiebron zijn.

Lid sinds

14 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
11 September 2010 - 14:52
Maggie is zeer creatief illustreren is haar lief ze is jong van geest en iemand die graag kinderboeken leest raak het kind in jezelf nooit kwijt vroeg of laat krijg je spijt Welkom!