Lid sinds

16 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

FlorisGouw kennismaking

31 augustus 2008 - 22:57
hallo mensen! ik heb via via deze site doorgekregen en heb gehoord dat dit een erg leuke site is. dus ik ben eventjes gaan kijken en het ziet er erg leuk en verzorgd uit. ik ben zelf niet echt van de verhalen, maar meer van de emotionele gedichten. hier zal ik dan zo snel mogelijk ook een eigen blog over maken en dan kan ik kijken wat andere er van vinden natuurlijk;) ik hoop dat het gezellig gaat worden en dat we met z'n allen veel onderwerpen en verhalen kunnen delen en onze talenten kunnen showen aan de rest;) alvast bedankt voor de aandacht, nu wat persoonlijke gegevens: Floris Gouw 15 jaar, bijna 16 op 5 oktober Houd van gedichten en schrijft zelf ook best wel veel wil je meer weten? stel maar vragen;) als je gedichten van mij wilt lezen, kan je ook naar www.smsgedicht.nl gaan, en dan links bovenin op: gedicht zoeken, klikken en dan mijn naam intypen, dan krijg je al mijn gedichten plus reacties van andere;) ik hoop hiermee een beetje een indruk te geven. bedankt allemaal;) Liefs

Lid sinds

16 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
31 augustus 2008 - 23:45
Hallo Floris, Welkom hier. Wat grappig dat smsgedicht.nl, maar kost het mij geld als ik op die manier een gedicht van jou opvraag? Ik kan dat op de website nergens vinden en dat wil ik graag eerst weten. Doei.

Lid sinds

16 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
31 augustus 2008 - 23:48
heej Zjaan nee kost niets;) links bovenin staan een aantal dingen. daar staat onder de titel: gedichten: gedicht zoeken. daar kan je mijn naam invullen bij: schrijver suc6 ;)

Lid sinds

16 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
31 augustus 2008 - 23:55
Ik heb het gevonden. Ik dacht eerst dat ik de gedichten dan via een sms zou krijgen, vandaar. Ik heb er een paar doorgelezen (wel een beetje snel) en ik vond ze soms een beetje triest. Maar dat is misschien wel logisch want in jouw leeftijdscategorie gebeurt er veel op emotioneel vlak, het is heel fijn als je daar op deze manier een uitlaatklep voor vind. Misschien is het een idee om eens een gedicht waar je nog aan wilt sleutelen op het proefleesforum te zetten. Dan komen er misschien nog wel meer reacties, zodat je je gedicht nog beter kunt maken. Veel succes.

Lid sinds

16 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
31 augustus 2008 - 23:58
heej Zjaan. niet alle gedichten zijn echt persoonlijk. veel verhalen gaan dan ook nie tover mij maar over een vriendin of over niemand eigenlijk, meerendeel over een andere vreindin. ik ken deze site nog neit egt maar ik ga wel even rondkijken;) ik besteed ook nei tget heel erg veel aandacht aan een gedicht hoor, meestal scherijf ik achte relkaar door, en daarom zijn ze natuurlijk ook niet super goed. maar toch bedankt.

Lid sinds

16 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
1 September 2008 - 8:49
Hoi Floris, welkom! Als je wel ooit eens erg goed wil worden in gedichten schrijven, dan is het handig om een gedicht eens te laten liggen, er later weer naar te kijken, te herschrijven, alle woorden te wikken en te wegen enzovoort en dan, uiteindelijk, is het echt veel beter.

Lid sinds

16 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
1 September 2008 - 12:11
welkom Floris, Leuk fenomeen 'sms-gedicht'. Dat gaat -als ik het goed begrepen heb- toch om 160 karakters? Het maximale aantal in een bericht?