Schrijvend gewaarworden

10 t/m 14 juni
SCHRIJVEND GEWAARWORDEN
Schrijven is vaak een vorm van zelfkennis opdoen, mits je jezelf de vrijheid geeft. In het dagelijks gedoe ontbreekt vaak de tijd of de rust om bij jezelf na te gaan hoe het met je gaat en wat je eigenlijk nodig hebt. Op de Oosterhoeve ben je van het gedoe af. Al schrijvend komt meestal snel naar boven wat gevonden wil worden.
Het eerste deel van de ochtend werken we met de groep aan een schrijfmeditatie. Een niet al te vast omschreven schrijfopdracht waar je op eigen wijze invulling aan kunt geven. Na de koffiepauze is er ruimte om dit te delen en te bespreken en eventueel nog te herschrijven. Voor de hoog temposchrijvers is een tweede opdracht beschikbaar.
De middag kun je vrij nemen, maar als je voor deze periode persoonlijke schrijfdoelen hebt, bijvoorbeeld om een thema te onderzoeken, een deel van je biografie te schrijven of om aan je dichtbundel te werken, dan ben ik ‘s middags beschikbaar voor ideeën, individuele vragen op schrijfgebied en feedback op je werk.
De Oosterhoeve, een kleinschalig, prachtig retraitehuis ligt op landgoed Gossink, in het buitengebied van Winterswijk. Wandelmogelijkheden zijn legio. Het huis beschikt over vier ruime kamers, met eigen sanitair. Je verblijf is geheel verzorgd.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Marije Verbeeck Schrijverij

Wanneer

10 - 14 juni 2024

Hoeveel

Inkomensafhankelijk 495 - 795 euro