Schrijven dat het een lieve lust is. Collega mee voor halve prijs.

Frisse, creatieve tekstideeën ontwikkelen en deze toepassen op een concreet onderwerp. Bestemd voor bladenmakers, communicatieadviseurs, copywriters, (bedrijfs)journalisten, pers- en pr-medewerkers, tekstschrijvers,(web)redacteuren en wie op weg is dit te worden.

Je schrijft goed maar het mag origineler, pakkender, verrassender? misschien moet je vaker putten uit persoonlijke invallen, gevoelens, associaties of je gedachten eens anders ordenen dan alleen maar logisch. Gebruik ook eens je rechterhersenhelft! De linker van oorzaak en gevolg domineert toch wel.

In deze training doorbreek je vastgeroeste schrijfgewoonten, ontdek je andere en betere schrijf- en verhaaltechnieken en werk je aan je stijl. Het resultaat: een schat aan frisse werkwijzen, tekstideeën en stijlvariaties. En ook: extra schrijfplezier.

De training bevat veel verrassende schrijfopdrachten die in korte tijd moeten worden gemaakt. Je werkt voor jezelf, in tweetallen en subgroepen en krijgt opbouwende feedback van je mede-cursisten en de cursusleider. Zo bouw je aan lef en zelfvertrouwen.

Soort activiteit

cursus

Wie

www.bureauzuijdgeest.nl

Wanneer

De basistraining is op donderdag 13, een vervolg op 27 juni, een terugkomdag desgewenst op vrijdag 29 november. Je kunt dus een, twee of drie dagen meedoen. Lees meer over de inhoud per dag op onze website.

Hoeveel

De prijs van de eendaagse is €475,-. Een collega mag meedoen voor de halve prijs. Samen betaal je € 356,25 per persoon. Prijs is excl. btw.