Schrijfvakantie met training en begeleiding op Texel (midweek)

Wil je lekker op schrijfvakantie zonder eerst een lange reis te maken? Ga dan mee naar het mooie Waddeneiland Texel. We verblijven daar 4 nachten in een luxe villa, elk in een eigen kamer en compleet verzorgd (ja, ook inclusief alle maaltijden).

- Heb je al een tijdje een idee in je hoofd, maar komt het er niet van om het op te schrijven?
- weet je niet hoe je moet beginnen?
- loop je vast tijdens het schrijven?
- mis je de diepgang in je verhaal?
- of vraag je je af: waarom wordt het niet spannend?
Door mijn jarenlange ervaring (Marelle Boersma) met het organiseren van schrijfweken en schrijfweekenden weet je dat je aan het goede adres bent om je verhaal naar een hoger plan te tillen.
Door het aanbieden van mijn theoretische kennis als docent én mijn praktijkervaring als auteur krijg je nuttige informatie over de opbouw en structuur. Je kunt hierdoor niet alleen een verhaal/boek op de juiste manier starten, maar het helpt je ook om te ontdekken waarom jouw verhaal maar bleef kabbelen of waarom je steeds vastliep. Ook schrijvers die hun hele manuscript al klaar hebben, krijgen meer inzicht hoe ze met wat simpele ingrepen hun verhaal op een hoger niveau kunnen brengen.

Van tevoren mag je een deel van je verhaal insturen, zodat ik me kan inlezen. Tijdens de schrijfvakantie sparren we samen over je verhaal, zodat je weer met nieuwe inspiratie aan de slag kan.

Deze schrijfvakantie is geschikt voor een levensverhaal, roman, young adult, thriller, kinderboek of feelgood. En zowel geschikt voor beginnende schrijvers als voor gevorderden; ik begeleid je op jouw niveau.

Is er ook tijd om zelf te schrijven?
Naast het leren van de schrijftechniek én de persoonlijke schrijfbegeleiding, is er voldoende tijd om meters te maken of om te wandelen of fietsen op het mooie Texel.

Wat zit bij de prijs in?
Een eigen kamer met eigen badkamer, alle trainingen én coaching, alle kostelijke maaltijden en drankjes. Alles wordt de hele midweek voor je verzorgd, zodat je nergens aan hoeft te denken. Echt een onbezorgd schrijfvakantie dus.

Via mijn schrijfvakanties zijn al vele tientallen schrijvers gedebuteerd. Dát geeft mij voldoening. En het geeft jou de kans om je verhaal met lezers te delen. Veel deelnemers komen daarom terug voor een nieuwe periode schrijfinspiratie! Soms zelfs met de hele groep!

Marian zei: "Deze week was een beleving en een levenservaring. Mijn doel was stappen maken met schrijven. Yes, dat is gelukt. En veel meer dan dat. Handvatten, coaching, tips, adviezen en training. En jouw rustige Jan, een rots voor jou, was een meesterkok voor ons allen."

Mary zei: “Wat een passie heb jij voor je vak. En voor ons!”

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Marelle Boersma (auteur en schrijfdocent)

Wanneer

2 t/m 6 september 2024

Hoeveel

995 euro (all inclusive)