Retreat helend schrijven

Vijf dagen me-time. Vijf dagen tijd om stil te vallen. Om dicht bij je essentie te komen, geholpen door een prachtlocatie middenin de natuur.

Om makkelijker in je lijf en bij je gevoel te komen, geeft Inge Prins van Drops of awakening elke OCHTEND een SESSIE met zachte rek- en strekhoudingen en/of adem- en bewustzijnsoefeningen. De focus van de retreat ligt op het helend schrijven. Ik laat je kennismaken met verschillende SCHRIJFMETHODIEKEN waarbij je pen stem geeft aan wat er in je leeft. Daardoor krijgen die gevoelens en gedachten bestaansrecht. Zeggen-schap. Dat zorgt voor HELING.

Vaak werken we ook toe naar een gedicht. Ook daarin ligt veel SCHOONHEID verscholen en naar mijn gevoel ook heling, omdat je op een krachtige en creatieve manier neerzet wat je echt voelt en denkt. Dat GEDICHT delen we met elkaar (al ben je daartoe niet verplicht). Geen nood als je nog nooit eerder een gedicht hebt geschreven: ik begeleid je daar stap voor stap bij.


Alhoewel schrijven centraal staat, gaan we meer doen dan dat! Er is ook een workshop ONTSTRESS JEZELF en TENSION AND TRAUMA RELEASING EXERCISES. Daarnaast staat er een MEDITATIEVE WANDELING en een MANNEN- EN VROUWENCIRKEL op het programma. Als kers op de taart ben je omringd met gelijkgezielden die net als jij zin hebben om vijf dagen lang in zichzelf te duiken.

Je lichaam wordt verwend met HEERLIJK ETEN, je verblijft in een RUSTIEK EN RUIM HUIS huis en geniet van alle LUXE van het domein: een verwarmd BUITENZWEMBAD, een SAUNA, een prachtige TUIN, hartelijke mensen én … STILTE.​

Thema van de retreat is 'LEVEN VANUIT JE HART'. Dat gaat over het omarmen van je essentie, je ware aard. Het betekent volledige zelfacceptatie, het voelen van het leven tot in je kern. Het is het helder zien, horen en voelen van jezelf en anderen, met zachtheid en compassie. Het is geloven in je capaciteiten en weten wat je diepste verlangens zijn. Durf je authentiek te zijn, zonder maskers op te zetten?

EEN RETREAT IS HELEMAAL IETS VOOR JOU ALS JE GRAAG
✨de stem van je hart hoort
✨schrijft wat er in je omgaat
✨wil voelen wat een dag stilte met je doet
✨bewust in het leven staat
✨groeit in bewustzijn
✨houdt van lichaamswerk
✨tijd doorbrengt met gelijkgezielden ​

INBEGREPEN
💛4 overnachtingen
💛alle maaltijden (klaargemaakt door het tweekoppige kookteam dat zin heeft om jullie culinair te verwennen)
-4x ontbijtbuffet
-5x warme lunch
-5x vieruurtje
-4x avondmaal (seizoensgroentjes, verse soep, boterhammen, hartig en zoet beleg)
-koffie en thee
💛alle workshops
💛begeleiding door professioneel autobiografisch schrijfcoach en lifecoach

Om het gevoel van geborgenheid en verbondenheid te vergroten, mogen er maximaal 14 mensen mee. Twijfel dus niet te lang ...

GETUIGENISSEN
"De retreat voelde voor mij als een zachte, veilige cocon waar iedereen vrijuit zichzelf kon zijn" (Mireille V.D.M.)

"Het was een bijzondere en helende ervaring. De dagen waren een ontdekkingstocht die nieuwe inzichten bracht en mij open heeft doen staan voor wat mijn rationele 'ik' vooraf verwierp." (Eva P.)

"Een warm bad dat uitnodigt tot ontspanning. Om die effectief te kunnen toelaten, keer je naar binnen en worstel je je uit de laatste stukjes cocon om te verworden tot vlinder." (Magali M.)

EVELINE COPPIN houdt van schrijven, persoonlijke ontwikkeling én down to earth-spiritualiteit. Via het helend schrijven én gesprekscoaching helpt ze mensen om bewust in het leven te staan en hen persoonlijk te laten groeien, zodat ze keuzes maken die bij hen passen en ze niet blijven vasthangen in het verleden of in slachtofferschap. Rode draad in haar leven zijn mensen en hun verhalen. Ze was jarenlang journalist, schreef een tijdlang biografieën, begeleidt mensen bij het schrijven van hun verhaal én geeft één- en meerdaagse workshop én mailtrajecten helend schrijven.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

EVELINE COPPIN

Wanneer

Van maandag 22 juli 11u tem vrijdag 26 juli 16u.

Hoeveel

Ik kies bewust voor het woord investering, want deze vijfdaagse is een weldaad voor jouw hart en hoofd.

⛺TENT: €695
🏠2-PERSOONSKAMER: €795
🏡1-PERSOONSKAMER: €895

MAAR WIE TEN LAATSTE INSCHRIJFT OP 31 MAART '24 (23u59) KRIJGT €50 KORTING 🎁🎁