Minibiografie 0-35

MINIBIOGRAFIE 0-35 jaar
Misschien denk je er wel eens over om je biografie te schrijven. Maar hoe begin je? En wat een klus! Maar het hoeft niet meteen je héle biografie te zijn. Begin klein en schrijf het verhaal voor verhaal. Schrijf een minibiografie. Omdat we dagelijks een nieuwe levensperiode kiezen, vormen de verhalen bij elkaar een afspiegeling van je leven tot ongeveer 35 jaar.
Elke dag schrijf je een tot vier verhalen van je leven uit. Misschien zijn het de belangrijkste, de mooiste, of verdrietigste van je leven. Of misschien wil je liever de kleinere verhalen vertellen, die door inhoud en sfeer toch veelzeggend voor je leven zijn en tonen wie je bent.
De locatie is kleinschalig retraitehuis de Oosterhoeve, in het buitengebied van Winterswijk. Een prachtige plek! Je verblijf is geheel verzorgd met een eigen kamer en eigen sanitair.
Vanaf na het ontbijt tot het diner ben ik beschikbaar voor feedback, als meelezer, om je vlot te trekken bij een schrijfblokkade, om je te helpen met selecteren en natuurlijk voor alle schrijfkwesties. Ik hoop je daar te ontmoeten.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Marije Verbeeck Schrijverij

Wanneer

27 t/m 31 mei

Hoeveel

Inkomensafhankelijk, tussen de 495 en de 795 euro