Levensverhalen en (auto)biografieën Schrijven in Toscane

Je levensverhaal schrijven vergt een omgeving waar je in alle rust met je gedachten kunt zijn, zonder dat je steeds alleen bent. Over jezelf schrijven vraagt huisgenoten die medestanders zijn. Van wie je kunt verwachten dat ze je behoefte aan privacy begrijpen, maar er zijn op de momenten dat je afleiding of een gesprek wilt aangaan om je gedachten te ordenen.

Ook het schrijven van een biografie vraagt van je dat je je volledig in het perspectief van je personages verplaatst en je dagen met hem, haar of hen vult. Jouw mening of welke emoties bij jou worden opgeroepen, is van ondergeschikt belang. Dan is het fijn om naast advies over het technische aspect van schrijven af en toe ook anderen te spreken die met hetzelfde bezig zijn. Daarom zijn er weken met als thema Levensverhalen en (auto) -biografieën.

De data zijn:

VAN 8 tot 14 JULI

VAN 19 tot 25 AUGUSTUS


De schrijfbegeleiding van schrijfcoach [b]Elena Benvenuti[/b] is er alleen als jij die wilt en je kunt haar altijd vragen mee te lezen, denken, aan te horen of feedback te geven op je tekst. Naast een forse dosis kennis op schrijfgebied is zij een gecertificeerd Narratief Coach die aandachtig en zonder oordeel kan luisteren en desgewenst naar een ander standpunt of perspectief laat zoeken.

Er zijn geen lessen of groepsschrijfactiviteiten, juist om ruimte te laten aan het persoonlijke proces dat met samengaat met herinneren en verwoorden.
Wat meehelpt, is de prachtige locatie in Toscane, waar je in een historische villa slaapt en eet van de fantastische familierecepten die met seizoensgroenten en veel liefde worden bereid.


Deze schrijfweken kun je combineren met een [b]schrijfretraite[/b] die erop volgt, zodat je extra lang kunt schrijven. Deelnemers die de twee weken combineren hebben voorrang op diegenen die een enkele week boeken.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Schrijfcoach Elena Benvenuti van Schrijven in Toscane

Wanneer

De data zijn:

VAN 8 tot 14 JULI

VAN 19 tot 25 AUGUSTUS

Hoeveel

Prijzen (incl BTW) per persoon:
€ 715 enkele kamer, gedeelde badkamer
€ 895 grotere kamer, gedeelde badkamer
€ 1040 slaapzolder met toilet en douche
€ 1295 op slaapzolder met 2 bedden of tweepersoonsbed (prijs per 2 personen)

Prijzen zijn obv volpension. De genoemde data zijn de aankomst- en de vertrekdag.