Cursus creatief schrijven

De Cursus Creatief Schrijven is bedoeld om je schrijfvaardigheden te verbeteren en je creativiteit de vrije loop te laten. De cursus bestaat uit vier lessen met verrassende schrijfoefeningen die je verbeelding aanzetten om verschillende teksten te creëren.

Je leert verschillende manieren om aan nieuwe inspiratie voor je tekst, gedicht of verhaal te komen. We gaan aan de slag met belangrijke verhaalelementen als personage, monoloog en dialoog. Met behulp van huiswerkoefeningen kun je verder werken aan wat je hebt geleerd. Het huiswerk wordt besproken vanaf de tweede les.

De cursus is inclusief koffie, thee en materialen. Neem je eigen lievelingspen en notitieblok of -schrift mee naar de cursus. De cursus is geschikt voor iedereen die graag creatief schrijft, of je nu een beginner bent of al langer het ‘schrijfpad’ bewandelt. Schrijfervaring is niet vereist; plezier in bezig zijn met taal is voldoende. Bovendien biedt deze cursus je een leuke manier om andere schrijfliefhebbers te ontmoeten, waarvan je altijd wel weer iets kunt leren.

Soort activiteit

cursus

Wie

Organisatie van de cursus is in handen van schrijfjestuk.nl, in samenwerking met Biblionu, de bibliotheek van Venray en Horst aan de Maas.

Wanneer

Zaterdag 9 maart van 10.00 tot 12.30 uur
Zaterdag 23 maart van 10.00 tot 12.30 uur
Zaterdag 6 april van 10.00 tot 12.30 uur
Zaterdag 20 april van 10.00 tot 12.30 uur

Hoeveel

15