Zakelijk

De doelgroep van Schrijven Online / Schrijven Magazine

Dol op schrijven én lezen!

De doelgroep van Schrijven Online / Schrijven Magazine

De lezers en bezoekers van Schrijven Magazine en van Schrijven Online zijn creatief, dol op schrijven én lezen (alle denkbare genres), volgen regelmatig schrijfcursussen en –workshops, zijn geïnteresseerd in schrijfretraites en schrijfvakanties in binnen- en buitenland en schrijfgerelateerde producten (schrijfboeken, notitieboekjes, luxe pennen, laptops). En ze willen alles weten over POD en self publishing.

Feiten & cijfers

Schrijven Magazine: oplage 6.500
Schrijven Online: > 100.000 unieke bezoekers per maand
Schrijven Nieuwsbrief: 11.000 lezers

Adverteren in Schrijven Magazine / op Schrijven Online?
Samenwerken met Schrijven Magazine / Schrijven Online?De expertise van Schrijven Online / Schrijven Magazine

Pakkende concepten, trefzekere promotie

Onze partners weten: Schrijven Online / Schrijven Magazine heeft niet alleen een groot bereik, maar is ook een kei in pakkende concepten. Enkele voorbeelden:

De Week van het Schrijven

De Week van het SchrijvenSinds 2007 is de Week van het Schrijven de opening van het schrijfjaar. In het hele land openen schrijfscholen en cursusinstituten hun deuren voor het publiek, ook worden er lezingen en festivals georganiseerd. Wij organiseren de Week van het Schrijven samen met het Netwerk Schrijfdocenten. Onze rol: spin in het web (zo zorgen wij dat alle activiteiten tijdens de Week worden gepubliceerd op Schrijven Online) en natuurlijk zorgen wij voor effectieve promotie.

Schrijfwedstrijden

  • Voor Hampshire Hotels ontwikkelden wij de schrijfwedstrijd ‘Hotel (New) Hampshire’. Schrijvers konden zich, in de geest van John Irving en andere illustere schrijvers, laten inspireren door het leven in hotelbars en hotellobby’s. De respons was overweldigend en van hoge kwaliteit. De winnende verhalen en gedichten werden gebundeld in een boekje dat door Hampshire Hotels werd verspreid onder gasten en relaties.
  • Voor Philips ontwikkelden wij een schrijfwedstrijd rond de Philips Voice Tracer, een geavanceerd opnameapparaat. De opdracht: schrijf een verhaal waarin zo’n opnameapparaat een rol speelt. De oogst aan spannende, goed geschreven verhalen was boven verwachting.

Evenementen, cursussen, masterclasses en workshops

  • Samen met uitgeverij Atlas Contact ontwikkelden wij een Masterclass Proza. Die we natuurlijk trefzeker in de markt zetten.
  • Dag van het PersonageSamen met de Bibliotheken Eemland en NBD Biblion organiseerden wij de goed bezochte Dag van het Personage, als spetterende afsluiter van de Week van het Schrijven. Met onder meer: Idols voor schrijvers, lezingen door Pieter Steinz en Vonne van der Meer, workshops en schrijfdokters. Wij zorgden voor inhoudelijke begeleiding en voor de marketing en promotie. Bekijk hier een korte reportage.

Inspirerende content

Lees Schrijven Magazine!Onze grootste kracht is content. Dat blijkt wel uit:

  • Het succes van ons tijdschrift Schrijven Magazine, dat tegen de trends in groeit.
  • De immer stijgende bezoekersaantallen van onze website Schrijven Online.
  • De populariteit van de boekenserie De Schrijfbibliotheek (Atlas Contact), die wij inhoudelijk begeleiden.


Samenwerken met Schrijven Online / Schrijven Magazine

Samenwerken met Schrijven OnlineWij zijn gek op samenwerken. Ontdekken wat er mogelijk is? Neem contact met ons op via dit formulier. Kies voor de categorie 'zakelijk'.

Op de hoogte blijven van onze acties voor ons relatienetwerk? Meld je vrijblijvend aan voor onze relatienieuwsbrief.

Meld je aan voor onze relatienieuwsbrief!

Bekijk een voorbeeld van onze relatienieuwsbrief.Promoot Schrijven Magazine en krijg extra aandacht voor je eigen activiteiten

Bijvoorbeeld in de Schrijven Nieuwsbrief (11.000 lezers)

Hier zie je u wanneer het eerstkomende nummer van Schrijven Magazine verschijnt. Help ons dit nummer te promoten of promooot onze superaanbieding (bijvoorbeeld in je nieuwsbrief of via Facebook en Twitter), dan promoten wij jouw activiteiten.

Mail ons over hoe je Schrijven Magazine onder de aandacht brengt van je netwerk, en vermeld in die mail welke activiteit(en) jij graag wil promoten!