Afbeelding

Lezen

-

-

De top 10 Wintermusthaves

Wanneer de blaadjes gaan vallen, willen de gedachten wel eens afdwalen. Stuur ze de goede kant op: welke spullen wil je echt hebben in de winter? We hebben 10 zogenaamde Wintermusthaves voor je geselecteerd, in willekeurige volgorde.


Kersttrui

De kersttrui is geen vreemde verschijning meer in december, maar juist een musthave. Een leuke trend voor iedereen. Je favoriete band, sportclub of tv-programma, je kunt het zo gek niet verzinnen of er is een kersttrui van.

Slaapzak

Met een slaapzak heb je in je eigen bedje het kampeergevoel, en in de tuin gebruik je hem als plaid bij een vuurtje en een glas glühwein. Buiten leven is de trend, ook 's winters. En op de slaapkamer: je kunt ook een luchtbed kopen om in gedachten écht te kamperen.

Warme sloffen en een dekentje

Wat is er lekkerder dan op gure avonden, als de wind om het huis waait, op de bank te kruipen met een serie of film? Nou, hetzelfde, alleen dan aangevuld met een plaid of dekentje en heerlijk warme sloffen om je voeten.

Andere streamingdienst

Waarschijnlijk heb je al Netflix, maar kijk eens bij Amazon Prime, dit is een goedkope streamingdienst met verrassend leuke films en series. Denk aan The man in the high castle, Clarkson's Farm of Oh, Cook!

Kookboeken

Ze verschijnen op de markt met tientallen tegelijk: kookboeken. De kookvloggers zien dat en laten hun ideeën ook op papier drukken. Met dat enorme aanbod aan inspiratie zet jij als lachende derde straks fantastische maaltijden op tafel.

Gourmetstel

Pure nostalgie, met zijn allen gezellig gourmetten. Zorg bij zo'n feestje voor tenminste twee van die apparaten, want het aantal vegetariërs blijft toenemen.

Vuurkorf

Hadden we het net over buiten zitten bij een vuurtje, zoiets moet je wel veilig doen. Dus zonder je huis, je gasten of jezelf in de fik te steken. Maak dat fikkie in een vuurkorf. Ga eromheen staan en de gesprekken ontstaan vanzelf!

Genoeg te lezen

We zeiden het al: het boek wordt gelukkig nog steeds gedrukt. Sterker nog, het is springlevend, de bewering dat print dood zou zijn van diverse opiniemakers ten spijt. Heb jij genoeg leesvoer in huis, voor op de vrije dagen?

Kerstversiering

Nog een goede tip: al in de herfst je verzameling kerst-prullaria aan een kritische blik onderwerpen. Zijn sommige items niet aan vervanging toe? Wie weet wordt er ergens een leuke kerstmarkt gehouden.

Snacks in de vriezer

Zorg dat je een voorraadje snacks in huis hebt, voor als je op onmogelijke tijden lekkere trek krijgt. Dan heb je natuurlijk geen zin om naar de buurtsuper of snackbar te moeten klunen.

Top 2000-spel

Hoort er iets meer bij de winter dan spelletjes doen? Jazeker: de Top 2000, de jaarlijkse lijst van tijdloze hits, samengesteld door Radio 2-luisteraars. Koop het Top 2000-spel en test jezelf en je geliefden op muziekkennis.