Afbeelding

Een woonkamer met een foto gedrukt op canvas

Foto door BESTECANVAS

-

Een cadeau krijgen is leuk, maar een cadeau geven kan fantastisch zijn. Helemaal wanneer je het perfecte cadeau voor je schrijversvriend(in), je partner, je redacteur of je broer of zus. Het perfecte cadeau vinden kan een lange zoektocht zijn, maar we hebben een leuke tip: je kunt bijvoorbeeld een tekst, foto op aluminium of een foto op canvas laten drukken.

Hieronder geven we je wat tips voor toepassingen voor een foto op canvas en speciaal voor lezers van Schrijven Online hebben we 15% korting bij BESTECANVAS.nl met de actiecode SCHRIJVEN15.

Tekst op aluminium of canvas

Wat is nou een leuker cadeau voor een schrijver dan zijn of haar eigen tekst op canvas gedrukt? Dit kan een kort citaat zijn wat je mooi vindt, of een passage of quote van je favoriete personage. Ook kun je iemand op deze manier een knap geschreven gedicht cadeau doen.

Boekcover op aluminium of canvas

Dit cadeau is een aanrader voor als je boek net uit is en je je redacteur of uitgever wil bedanken; laat je boekcover drukken op canvas! Dit is voor de uitgever een prachtig aandenken aan de goede samenwerking en het prachtige eindresultaat is door iedereen te bewonderen. Ook is het een goed cadeau voor een vriend of vriendin die ook schrijft: druk hun boekcover af op canvas. Als ze dat in hun schrijfkamer hangen bevordert het de motivatie: daar hangt waarvoor je het doet. Daarnaast is het meteen een tentoonstelling van de wapenfeiten van de schrijver.

Foto op aluminium of canvas

Zelfs schrijvers zijn eens in de zoveel tijd jarig – meestal één keer per jaar. Daarom kan het ook gewoon leuk zijn om een mooie foto cadeau te doen. Misschien van een keer dat jullie samen op schrijversweekend waren, of gewoon een mooie wandeling maakten, of – snappen wij heel goed – een foto van de redactie van Schrijven Online!

Tijd voor een origineel cadeau in de vorm van een foto op canvas? Op BESTECANVAS.nl krijg jij als lezer van Schrijven Online 15% korting door middel van actiecode SCHRIJVEN15. De code is geldig tot en met 31 december 2022 en geldt voor alle producten met uitzondering van MixPix