Afbeelding

Beeld Shutterstock

Zondag 16 maart gratis reizen met het Boekenweekgeschenk

Gratis reizen met het Boekenweekgeschenk op 16 maartOp zondag 16 maart is de laatste dag van de Boekenweek. Op vertoon van het Boekenweekgeschenk kun je die dag gratis door heel Nederland met de trein reizen. Tommy Wieringa heeft het Boekenweekgeschenk Een jonge mooie vrouw geschreven.

Boekenweekgeschenk als treinkaartje

Het Boekenweekgeschenk, als papier of als e-boek, is op zondag 16 maart een geldig vervoerbewijs in de 2e klas in alle binnenlandse treinen van NS, NS Hispeed, Arriva, Connexxion, Breng, Syntus en Veolia. Het is de dertiende keer dat hoofdsponsor NS deze mogelijkheid biedt. De NS geeft reizigers ook tips voor lees- en boekenuitjes. Voor meer informatie, ga naar ns.nl/tijdvoorlezen.

De Boekenweek 2014

De Boekenweek is van 8 tot en met 16 maart 2014. Het thema van dit jaar is reizen, met als motto: Ondertussen ergens anders. Het Boekenweekgeschenk krijg je cadeau van de boekhandel als je tijdens de Boekenweek voor minimaal €12,50 aan Nederlandstalige boeken koopt. Tijdens de Boekenweek zijn er allerlei literaire activiteiten en optredens van schrijvers, zoals Tommy Wieringa, Ronald Giphart en Jelle Brandt Corstius.

Bron

www.nstijdvoorlezen.nl/boekenweek/gratis-reizen-met-geschenk