Afbeelding

De winnaars van de cocktailschrijfwedstrijd zijn bekend!

Winnaars Cocktailschrijfwedstrijd

De winnaars van de cocktailschrijfwedstrijd zijn bekend!Met plezier kondigen we de drie winnaars van de Cocktailschrijfwedstrijd aan. Zij winnen elk een exclusieve workshop cocktails shaken van Nico Kager van de Nederlandse Bartenders Club. Wil je ook deelnemen aan de workshop? Dat kan!

Deelnemers kregen de opdracht om een verhaal te schrijven van maximaal 1.000 woorden waarin een cocktail een prominente rol speelde. Uit de inzendingen koos de redactie drie verhalen: Vingers van Roos van Rijswijk (vanwege de jeugdige insteek), In Natura van Heleen Croonen (vanwege het originele perspectief) en Woo Woo van Herman Boerefijn (vanwege de sterke, persoonlijke sfeer). Gefeliciteerd! Jullie worden per mail op de hoogte gebracht van de prijs.

De verhalen worden in de loop van deze week gepubliceerd op het forum van Schrijven Online. Zodra de verhalen online staan, wordt daarover bericht. In de komende maanden zullen we van de winnende verhalen een e-boek maken, inclusief cocktailrecepten van Nico Kager. Dit kondigen we te zijner tijd aan.

De workshop: Hemingway and his drinks
De winnaars mogen gratis deelnemen aan de workshop cocktails shaken van Nico Kager van de Nederlandse Bartenders Club. In de workshop volg je het spoor van Hemingway door de barwereld en leer je zelf hoe je op een professionele manier deze drankjes bereidt.

De workshop vindt plaats op 30 juni om 13:00 uur in de Ocean Bar, Holiday Inn in Leiden, Haagse Schouwweg 10. Heb je niet gewonnen, maar wil je wel meedoen? Of heb je niet aan de wedstrijd deelgenomen, maar wil je de workshop wel volgen? Dat kan! Stuur daarvoor een mail naar mvanstralen@virtumedia.nl met uw gegevens. De workshop kost €40,- inclusief hapje en cocktails.

Bron

www.schrijvenonline.org/nieuws/gesloten-de-cocktailschrijfwedstrijd