Afbeelding

Romy van der Burgh

Winactie ‘Het Stapelboek’

[Deze winactie is gesloten] De redactie van Schrijven Online organiseert weer een win- actie! Ditmaal hebben we als opdracht Het stapelboek, waarmee je een bijpassend boek kunt winnen.

Wat moet je doen?

De opdracht is simpel; loop naar je boekenkast en haal een aantal, maximaal 8, boeken uit de kast die een titel hebben die je aanspreekt. Probeer nu met deze titels een mooie zin te vormen, het hoeft geen kloppende zin te zijn maar het moet wel een mini- verhaal of gedicht vormen. Vind je een andere titel die beter bij je verhaal past? Dan wissel je het boek.
De uiteindelijke 8 boeken stapel je op elkaar en je maakt vanaf de zijkant een foto van je Stapelboek- verhaal. Hierboven staat een voorbeeld. Deze foto stuur je in en wie weet win jij de prijs.

Wat kun je winnen?

De inzender van het allerbeste en meest originele Stapelboek krijgt het boek Over leven en schrijven van Stephen King cadeau. De leukste 5 verschijnen op Schrijven Online.

Inzenden en deadline

De deadline van de winactie is 27 mei om 18:00. De uitslag wordt maandag 8 juni bekend gemaakt. Stuur de foto van je Stapelboek in via het wedstrijdformulier van Schrijven Online. Je hebt de mogelijkheid om meerdere inzendingen te sturen. 

Wij wensen jullie veel plezier met het maken van je Stapelboek en zien deze graag tegemoet!

Bron

schrijvenonline.org