Afbeelding

Spoiler Alert

Copyright 2022 FOCUS FEATURES LLC

Win tickets voor de boekverfilming Spoiler Alert!

Maak kans op 2 tickets voor de film Spoiler Alert, gebaseerd op de waargebeurde bestseller van Michael Ausiello, vanaf 27 april te zien in de bioscoop. Wij mogen 3 winnaars blij maken met tickets! 

Over de film

Spoiler Alert is een hartverwarmende, grappige en aangrijpende film over de liefdesrelatie van 14 jaar tussen entertainmentjournalist Michael (Jim Parsons) en zijn partner, fotograaf Kit (Ben Aldridge). Via Kit krijgt Michael de familie die hij zelf als kind nooit heeft gekend, van Kits in een klein plaatsje wonende ouders (Sally Field en Bill Irwin), tot hun bijzondere vriendenkring in Manhattan. Michael hoopt dat zijn leven zich ontvouwt als de plot van een van zijn favoriete romantische komedies, maar zelfs hij kan de wendingen die hun relatie op z’n kop zullen zetten niet voorspellen.

https://www.youtube.com/watch?v=OgSFPm0M0W8

Wat moet je doen om kans te maken?

Simpel! Michael is gek op romantische komedies, dus vertel ons jouw antwoord op de vraag: wat is jouw favoriete romantische comedy? Waarom die film (of dat boek, dat mag ook) juist zo goed is, mag je er natuurlijk ook bij vertellen. 

Stuur je antwoord op via deze link, en wij nemen maandag 1 mei contact op met de winnaars!