Afbeelding

Screenshot Not Human

Not Human

Win een interactief verhaal: we geven Not Human 5x weg!

Een interactief verhaal waarbij jouw keuzes het verhaal beïnvloeden. Dat is de scifi thriller Not Human, bedacht door Stefan van Hulten. Op je tablet of pc bewandel je je eigen pad met meer dan 1.000 keuzemogelijkheden die allemaal gevolgen hebben voor het verhaal. Je hebt een mysterie te ontrafelen wat alleen gaat lukken met het kraken van codes. Een hele verrassende manier van een verhaal tot je nemen dus! En wij mogen Not Human 5x weggeven!

Waar gaat het verhaal over?

In 1985 ziet de zesjarige Roy hoe het leven van zijn overburen wordt uitgewist. Als agenten in anoniem zwarte busjes opduiken durft niemand vragen te stellen.  Zo wordt de waarheid over de verdwijning van Roy’s overburen begraven.

Nu hij volwassen is wil Roy weten wat er toen met zijn overburen is gebeurd. In zijn zoektocht stuit hij op een complot dat groter is dan hij ooit had kunnen vermoeden. Daarom heeft Roy jouw hulp nodig. Hoe ver gaan jullie om de waarheid achter de verdwijning te vinden? Naast de vele keuzes die het verhaal beïnvloeden, zijn er ook puzzels op te lossen om geheimen te ontrafelen. Zo kun je geheime dossiers en mysterieuze film- en geluidsfragmenten vinden. Na afloop volgt een persoonlijk profiel op basis van de gemaakte keuzes.

Winnen

Lijkt het je gaaf om dit verhaal door te spelen? We kunnen deze online ervaring 5x weggeven. Wat moet je doen?

  • Beantwoord de vraag: Wat is jouw favoriete science fiction verhaal en waarom? Limiteer je hierbij niet tot alleen tot boeken, maar denk ook aan korte verhalen, films, series, games of animes. Of een ander interactief verhaal natuurlijk.
  • Stuur je antwoord in via deze link.
  • Doe dit voor maandag 17 juni 23:59 uur, we nemen rond 20 juni contact op met de winnaars.

Afbeelding

Screenshot Not Human

Service