Afbeelding

Poster Argylle

Universal Studios

Win 3x2 tickets voor de film Argylle

Vanaf 1 februari is spannende spionagethriller Argylle te zien in de bioscoop, waarin je een auteur van spionageromans volgt die net iets te dicht bij de waarheid lijkt te komen. En wij mogen 3x2 tickets weggeven aan onze volgers!

Over de film

Afbeelding

Poster Argylle

Argylle is een film van het verknipte brein van Matthew Vaughn (Kingsman-franchise, Kick-Ass) en is een scherpzinnige, grensverleggende, wereldomspannende spionagethriller. Bryce Dallas Howard (Jurassic World-franchise) vertolkt de rol van Elly Conway, de teruggetrokken auteur van een serie succesvolle spionageromans, die ’s avonds het liefst lekker thuis op de bank zit met haar laptop en haar kat Alfie. Maar als de fictieve plots van Elly’s boeken – over geheim agent Argylle en zijn missie om een wereldwijd spionagenetwerk te ontmantelen – steeds meer gaan lijken op de geheime activiteiten van een echte spionagedienst, is het afgelopen met die rustige avondjes thuis. Samen met Aiden (Oscar®-winnaar Sam Rockwell), een spion met een kattenallergie, racet Elly (met Alfie in haar rugzak) de wereld over om de moordenaars een stap voor te blijven als de grens tussen haar fictieve en echte wereld begint te vervagen.

Een leuke film dus met grote namen zoals Sofia Boutella, Dua Lipa, Henry Cavill en Samuel L. Jackson!

Bekijk hier de trailer

Hoe maak je kans op de tickets?

Vul dit winactieformulier in en beantwoord de volgende vraag: Wat is jouw favoriete spionageroman of -film? Op 1 februari kiezen we de winnaars.

Service