Wekelijkse schrijfopdracht #251

Behoefte aan feedback op je schrijfwerk? Doe dan mee aan onze wekelijkse schrijfopdracht. Deze week opdracht #251 De wolf.             

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Jackman, Frank Noë, Katja de Vries, Janko Ekkel, Lizette van Geene, Mabel Verstappen, Mike van Holsteijn, Ingeborg van Buiten, Jacqueline van Zwieteren, Annette van der Meij en Johanna Müller. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 251e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

#251 – De wolf

Door schrijfcoach Janko Ekkel

Terug van weggeweest. Schrijf een kort verhaal vanuit het perspectief van de wolf op Nederlandse bodem. (max 300 woorden)

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

•    Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
•    Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
•    Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Janko Ekkel (1968) is auteur, uitgever en schrijfcoach. Hij heeft jaren in het speciaal onderwijs gewerkt, heeft een opleiding gevolgd aan de Schrijversacademie, met als specialisaties Redactie en Storytelling, en is lid van het Schrijverscollectief Hardenberg. 
Regelmatig leest hij zelfgeschreven verhalen voor bij Omroep NOOS te Hardenberg, tijdens het radioprogramma “Verhalen voor de Nacht”.
Janko heeft een eigen uitgeverij: Boekwriter4all

 Beeld: pixabay