Vijftiende editie ‘Verzin een onderschrift’ van start!

De winnaar van de veertiende editie van de ‘Verzin een onderschrift’-competitie is bekend. Reden dus om een nieuwe foto te introduceren waarvoor Schrijven Online Plus-leden een onderschrift kunnen verzinnen.

De redactie heeft een foto uitgezocht met een duidelijke knipoog naar de wintermaanden. Wat zullen de Plus-leden deze keer voor leuks verzinnen? Wij zijn benieuwd! Zoals altijd ontvangt de deelnemer met het beste onderschrift een boek uit de Schrijfbibliotheek.

Winnaar veertiende editie
Het thema van de foto van de veertiende editie was computers, kou en misschien wel verslaving. Waarom zit deze schrijver (of is het een gamer?) met een dekentje achter de computer? De redactie verwachtte veel reacties naar aanleiding van de NaNoWriMo. Wondelgijn legde de link: “NaNoWriMo doet rare dingen met schrijvers in spé...“. Leuke reactie, maar niet de winnende.

Een onderschrift dat we ook wel een beetje zagen aankomen, maar daarom niet minder leuk, was die van Dorus: “Hyves, Twitter, Facebook, forums, emails. Dat kun je toch niet missen? Nee, liever de verwarming afgesloten dan internet.” De beste reactie vonden we die van Paavo. Dit onderschrift kun je op twee toepasselijke manieren lezen: “Neem uw voorzorgen tegen virussen”. Graag zien we dat iedereen dit onderschrift dan ook zeer serieus neemt!

Nog geen lid van Plus? Kijk hier naar de mogelijkheden.

Bron

www.schrijvenonline.org/onderschrift/verzin-een-onderschrift-15