Utrecht over Utrecht gestart: stuur gedichten en verhalen

Utrecht over Utrecht is een jaarlijks cinema- en literatuurfestival van, over en voor Utrechters. De vierde editie zal plaats vinden op 13 juni 2010 in het Louis Hartlooper Complex te Utrecht. Voor het festival wordt de medewerking van Utrechters en Utrechtliefhebbers gevraagd. Heb je een mooi gedicht geschreven, ben je net een film aan het afronden of heb je een leuk idee voor een fotoserie of verhaal? Schrijf je dan in voor Utrecht over Utrecht 2010. Mooie prijzen en fraaie publiciteit kan je deel worden. Regels:
  • Per persoon is het toegestaan drie gedichten in te zenden. Eén hiervan wordt opgenomen in de programmering. Gedichten mogen niet langer zijn dan 500 woorden en dienen digitaal als word-document aangeleverd te worden.
  • Verhalen mogen niet langer zijn dan 2000 woorden. Het verhaal dient digitaal als word-document aangeleverd te worden.
  • De films dienen aangeleverd te worden op DVD met een minimale lengte van één minuut en een maximale lengte van 20 minuten. Geluid en beeld moet op één drager staan en de film moet voorzien zijn van een aftiteling.
  • De foto’s dienen aangeleverd te worden op DVD of CD met een maximaal aantal van tien per deelnemer. Alle foto’s moeten onder één titel te noemen zijn.

Bron

www.utrechtoverutrecht.nl/index.php?name=DoeMee