Uitslag 50 woorden verhaal wedstrijd bekend!

Na meer dan 130 verhalen te hebben beoordeeld, is de redactie van Schrijven Online eruit. Van de longlist bleven drie verhalen over. Met veel enthousiasme kondigen wij nu de winnaar van de wedstrijd aan. Wij feliciteren Ann Langeraet met La Dolce Vita en de liefde! Als tweede eindigde Suzanne Schepers met Vergeten en op de derde plaats eindigde Bianca Nederlof met Zeezicht.

Sommige 50 woordenverhalen lieten ons lachen, en duidelijk was dat jullie met veel plezier hebben gewerkt aan de opdracht om een compleet verhaal te schrijven in exact 50 woorden. Duidelijk was dat de verhalen van hoge kwaliteit waren.

De longlist bestond naast de prijswinnaars uit verhalen van:

Astrid Hart
Erna Buist
Tilly Langelaan
Cristan van Emden
V.F. Bol
Daniëlle Scholten-Kaiser
Monique Huls
Christian Koopman
Anika Redhed
Linda Helsdingen
Frank Stol

De verhalen van de prijswinnaars en van de longlist zullen worden gepubliceerd in het volgende nummer van Schrijven Magazine! Bovendien kan de winnares binnenkort het boek De wonderen van de heilbot - dagboek 1997 - 2002 van Oek de Jong op haar deurmat verwachten.

Lees hier het 50 woordenverhaal van Ann Langeraet.

La Dolce Vita en de liefde

Ze koos zes mannen. Eén voor elke dag. Behalve zondag, dan nam ze vrij.

Elke man had wel iets. Er was achtereenvolgens: wijsheid, schoonheid, sensualiteit, charisma, creativiteit en rijkdom. Op welke dag ze zou trouwen, werd de grote vraag.

Moeder Natuur keek minachtend toe en trok een kaart. Op vrijdag.

Bron

www.schrijvenonline.org