Afbeelding

Uitgeverij Cargo & Tomas Ross Crime zoeken Nederlands schrijftalent.

Uitgeverij Cargo & Tomas Ross Crime zoeken Nederlands schrijftalent

Uitgeverij Cargo & Tomas Ross Crime zoeken Nederlands schrijftalent.Ook fan van de boeken van Tomas Ross? En altijd al een boek willen publiceren? Dan is dit je kans!

Voor Tomas Ross Crime is Uitgeverij Cargo op zoek naar Nederlands schrijftalent met een interesse voor faction: actualiteit, politiek, geschiedenis of maatschappelijke thema’s in een fictieve vorm gegoten. Spanning, emoties, intriges, schandalen, erotiek: alles mag erin voorkomen, zolang het maar deels op waarheid berust.

Doe mee aan de Tomas Ross Crime-schrijfwedstrijd en maak kans op een Masterclass van Tomas Ross. En wie weet is Uitgeverij Cargo wel zo enthousiast over je werk dat ze je een boekcontract aanbieden!

De inzending moet bestaan uit een synopsis van maximaal 1.500 woorden en één of meer hoofdstukken van in totaal maximaal 5.000 woorden. De deadline voor de wedstrijd valt op 1 oktober 2013. Het ingezonden verhaal moet fictief zijn met een spannende verhaallijn, een doordacth plot en interessante personages en moet thematisch aansluiten bij het werk van Tomas Ross.

Kijk voor de volledige voorwaarden en de wijze van insturen en beoordeling op de website van Uitgeverij Cargo.

Bron

www.uitgeverijcargo.nl/web/Artikelpagina/Uitgeverij-Cargo-Tomas-Ross-Crime-zoeken-Nederlands-schrijftalent.htm