Afbeelding

Neem nu een abonnement op Tekstblad.

Tekstblad: voor tekstschrijvers en andere communicatieprofessionals

Neem nu een abonnement op Tekstblad.Ingezonden mededeling. Hierom mag je het nieuwe nummer van Tekstblad niet missen!

  • Omdat Mark van Bogaert, winnaar van de Gouden Veer, de 2-jaarlijkse Vlaamse prijs voor de beste verkoopbrief, onschatbare schrijftips geeft.
  • Omdat we de beste communicatieopleidingen van Nederland op een rijtje zetten.
  • Omdat we een nieuw fenomeen onder de loep nemen: de ‘persoonlijke’  personeelswervingscampagne. Met foto’s en persoonlijke stukjes van medewerkers worden potentiële werknemers geholpen een keuze te maken: wil ik hier wel of niet werken?
  • Omdat we een nieuw artikel publiceren in onze reeks over het NWO-onderzoeksprogramma over begrijpelijke taal. Deze keer: hoe licht je laaggeletterden voor over de ziekte van Lyme.
  • Omdat we doctor in de taalbeheersing Margreet Onrust interviewen over het schrijfdogma ‘Vermijd de naamwoordstijl!’. Margreet Onrust promoveerde onlangs op een onderzoek naar de houdbaarheid van dit schrijfadvies.
  • Omdat we een interessant artikel wijden aan de (geschiedenis van) de infographic, met uitgebreide aandacht voor de beste infographic aller tijden, de kaart die Charles Joseph Minard in 1896 maakte om de rampzalige veldtocht van Napoleon in Rusland te verbeelden.

Mis dit nummer niet, neem vóór dinsdag 10 september een (proef)abonnement.

Bron

http://tekstblad.nl/tijdschrift/abonnement/bestellen