Afbeelding

Succes met je boek!

Win Succes met je boek!Schrijftips van 'de boekenfluisteraar'

Ben je bezig met een boek? En snak je naar tips van een goede redacteur? Dan moet je Succes met je boek! lezen. In dit boek deelt de zeer ervaren oud-redacteur en oud-uitgever Maarten Carbo alles wat hij weet over het schrijven van boeken. Vanuit zijn eigen ervaring als ‘boekenfluisteraar’ (Carbo begeleidde onder meer Midas Dekkers, Govert Schilling, Bram Bakker en René Appel) vertelt hij wat er gebeurt voor, tijdens en na het schrijfproces en met treffende praktijkvoorbeelden laat hij zien hoe je van een verhaal een goed verhaal maakt en van een goed verhaal een succesverhaal.

Uitgever: Ambo Anthos | Winkelwaarde € 15,-

Dit boek winnen? Neem vóór 29 juli a.s. een abonnement op Schrijven Magazine!

1 jaar slechts € 27,50 + 2 cadeaus + kans op Succes met je boek!

Ben je al abonnee? Ook jij maakt kans op dit boek!

Over Maarten Carbo, de 'boekenfluisteraar'

Maarten Carbo - foto Merlijn DoormernikMaarten Carbo was acquirerend redacteur en uitgever bij uitgeverij Contact, waar hij een drijvende kracht was achter de pocket-imprints Pandora en Olympus. Daarna was hij uitgever bij uitgeverij Kosmos en uitgeefgroep FMB. Bij die laatste uitgeverij richtte hij de non-fictie imprint Paradigma op, die hij leidde tot 2011. Tegenwoordig is hij zelfstandig coach en adviseur  van (aspirant)schrijvers, met een sterke focus op organisatorische, conceptuele en structurele zaken die bij het schrijven van een goed boek vaak over het hoofd worden gezien. Naast persoonlijk advies geeft hij lezingen en workshops over zijn expertise. Meer infornatie over Maarten Carbo: www.boekenfluisteraar.nl.

'Maarten Carbo weet als geen ander te inspireren. Als er iemand is die je kan helpen met het verwezenlijken van je boekidee, is hij het wel.'
- Govert Schilling, wetenschapsjournalist en schrijver

Bron

www.boekenfluisteraar.nl