Afbeelding

Geertje Couwenbergh

Foto: Archief Geertje Couwenbergh

Steek je Schrijfvuur aan met 365 Dagen Schrijven!

365 Dagen Schrijven is jouw dagelijkse dosis schrijfinspiratie, rechtstreeks in je inbox. Ontsteek je creatieve vonk, ontdek nieuwe perspectieven en maak van schrijven een dagelijkse gewoonte.

Tien minuten per dag

Gedurende 365 opeenvolgende dagen zul je elke dag een e-mail van schrijfster Geertje Couwenbergh ontvangen, compleet met een persoonlijke schrijfopdracht gebaseerd op haar favoriete onderwerpen én met wat extra inzichten en inspiratie om je schrijfreis nog boeiender te maken!

Geen druk, geen deadlines, alleen jij en je schrijfavontuur. Met tien minuten per dag schrijven kom je in de flow en boost je je schrijftalent!

Ervaringen

Hoe hebben anderen het ervaren?

“Ik kijk elke dag uit naar je mail, wat een heerlijk iets. En soms denk ik ‘wat moet ik nou hier weer mee?’, en tadaa, dan staat er nog meer op papier dan op andere dagen. Ik geniet ervan. Gelukkig is het jaar nog lang.” – Andrea

“Vanmorgen #330 geschreven. Verslaafd!” - Vera

Doe mee!

Over Geertje

Geertje Couwenbergh is een geprezen schrijfster met vijf boeken op haar naam, inclusief het geliefde ‘Zin’, dat door HP/De Tijd werd geprezen als een ‘bron van inspiratie voor elke auteur’. Haar werk schittert in gerenommeerde publicaties zoals Happinez en Rebelle Society. Als ervaren schrijftrainer begeleidt ze al bijna tien jaar met succes honderden schrijvers in haar unieke programma’s, waarbij ze dieper in de schrijversziel graaft en de creatieve stroom ontketent. Met Geertje als je mentor, ontdek je jouw schrijfpassie op een inspirerende reis.