Schrijfwedstrijd Bergwijzer

De GoMotion-lamp ter waarde van €85,50.Bergwijzer, de website voor bergliefhebbers, organiseert een schrijfwedstrijd voor spannende verhalen in de bergen. Het thema is: licht en donker in de bergen. Wat voor overlevingsverhaal weet jij hierop te verzinnen, of heb je misschien zelf iets in de bergen meegemaakt?

Bergwijzer is op zoek naar (reis)verhalen waarbij licht en duister een grote rol spelen. Ben je in de bergen ooit in een situatie beland waarbij het eigenlijk té donker was? Wat heb je toen gedaan? Hoe heb je je uit die situatie gered? Had het geholpen als je een GoMotion-lamp had gehad? Of heb je een goed verhaal waarbij een lamp je leven gered heeft? Had je zelf een lamp bij je? Of zag je er een in de verte waardoor je weer hoop kreeg?

Kortom, Bergwijzer zoekt spannende verhalen uit de bergen (meegemaakt of goed bedacht) met als thema licht en donker.

Wat moet je doen?

  • Stuur via dit formulier op Bergwijzer jouw verhaal in (zorg dat je het verhaal eerst in Word maakt, kopieer het dan naar het formulier).
  • Het verhaal mag maximaal 800 woorden bevatten.
  • Denk ook aan een pakkende titel.
  • Foto’s mogen maar hoeven niet.

Wat kun je winnen?

De GoMotion-lamp ter waarde van €85,50.Die vier beste verhalen winnen een GoMotion-lamp t.w.v. € 85,50. Deze kun je aan je rugzak bevestigen zodat je tijdens bijvoorbeeld wandelen of hardlopen (of schrijven!) licht bij je hebt.

Deadline

Stuur jouw verhaal voor 1 november in via het formulier op Bergwijzer. Kijk voor meer informatie op de website van Bergwijzer.

Bron

http://bergwijzer.nl/winnen/win-met-jouw-verhaal-een-gomotion-lamp