Afbeelding

Met de Friend Fiction iPhone-app kun je met vrienden aan een verhaal schrijven.

Samen schrijven met de Friend Fiction app

Met de Friend Fiction iPhone-app kun je met vrienden aan een verhaal schrijven.Sinds kort kun je met maximaal vier vrienden met de iPhone-app Friend Fiction tegelijkertijd aan een verhaal schrijven, die in spelvorm wordt gepresenteerd.

Friend Fiction kun je met twee tot vier spelers spelen. Iedere speler schrijft om de beurt aan het verhaal en kan maar een specifiek aantal woorden erbij schrijven. Dit aantal kun je vaststellen voordat het spel begint, net zoals hoe lang het verhaal uiteindelijk zal worden.

Je bepaalt per spel in welk genre je schrijft. Als je begint, krijg je eerst een korte inleiding voor het verhaal. Op basis hiervan schrijf je met je vrienden verder. Een leuke toevoeging is dat je de bijdragen van je vrienden per beurt kunt beoordelen met een aantal punten. Aan het eind van het verhaal krijg je te zien wie de meeste punten heeft gescoord. Zo schrijf je niet alleen samen een verhaal, je daagt elkaar ook uit zo goed mogelijk te schrijven.

Je kunt vrienden uitnodigen via Facebook of e-mail om mee te schrijven. Ook kun je na afloop je verhaal delen via Facebook. Friend Fiction is te koop in de iTunes webwinkel.

Bron

www.iphoneclub.nl/248794/friend-fiction-verhalen-met-vrienden-schrijven-in-iphone-spel/