Start » Nieuws » Proza proeven nu ook in Hengelo (O)

Proza proeven nu ook in Hengelo (O)

28 Oktober 2008

Proza proeven, het voorlezen van verhalen en romanfragmenten, is na succesvolle jaren in Groningen nu ook in Hengelo geland. Op dinsdag 28 oktober zal de eerste Proza Proeven van start gaan;deze keer zijn de schrijvers Bill Mensema, Hubert Klaver, Martijn Lindeboom en Kim ten Tusscher.

Proza Proeven is de voorleesavond die boekhandel Broekhuis elke laatste dinsdag van de maand organiseert in de boekhandel in Hengelo. Aan deze avond doen prozaschrijvers van allerlei pluimage mee: gevestigde schrijvers, aanstormend talent en beginners. Per aflevering zijn er vier auteurs die elk maximaal een kwartier voorlezen uit nieuw, eigen werk. Dat zijn dan ook de enige criteria. De avond begint om 19.30 uur. Een kaartje voor de avond kost: € 2,50, dat is inclusief een echt Proza Hapje en een drankje. Kaarten zijn te koop bij boekhandel Broekhuis Hengelo.

Proza Proeven is al sinds jaar en dag een succesvolle voorleesavond die Uitgeverij Passage elke tweede dinsdag van de maand organiseert in de Usva in Groningen

Bron: www.boekhandelbroekhuis.nl

« terug naar het nieuwsoverzichtTags:
Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!
  • THEMA Kan schrijven je leven redden?
  • Hoe beschrijf je emoties?
  • Zo vind je een uitgever die bij je past
  • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
  • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
  • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
  • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!