Afbeelding

Bron: Shutterstock

Nu op het forum: foutjes in je manuscript en jeugdromans

Nu op het forum: foutjes in je manuscript en jeugdromans Op het Schrijven Online-forum komen schrijvers bijeen om elkaar te helpen, te brainstormen en elkaar van feedback te voorzien. Wat speelt er op dit moment op het forum?

Oeps! Foutjes in je manuscript

Je kent het wel: je hebt je tekst wel tien keer doorgelezen en naderhand kom je er achter dat je toch  foutjes hebt laten zitten. Dit gebeurde ook één van onze forumleden, hij/zij had het manuscript al opgestuurd naar een uitgeverij. Hoe storend zijn kleine foutjes eigenlijk en hoe kun je voorkomen dat je ze laat zitten? Praat mee! 


Uitgeverijen voor jeugdromans

Naar welke uitgeverij zou jij je jeugdroman of Young Adult boek opsturen? Eén van onze forumleden vraagt om advies. Discussieer hier mee. 

De schrijfdokter weet raad

Zit je ergens mee tijdens het schrijven van jouw boek of korte verhaal? Wil je graag die ene vraag aan iemand stellen die er verstand van heeft? Kortom, heb je behoefte aan een schrijfdokter die jouw vragen beantwoordt? Dan hebben we goed nieuws voor je. Op het themaforum ‘Vraag het de schrijfdokter’ kun je al je brandende vragen stellen aan de schrijfdokter. Ga naar het forum en deel je vraag!

Wekelijke schrijfopdracht

Gratis feedback ontvangen op je schrijfwerk? Doe mee aan de wekelijkse schrijfopdracht.
Elke week wordt er op woensdag een nieuwe schrijfopdracht geplaatst op het forum. Na het maken van de opdracht kun je je tekst op het forum posten, waar andere leden en de schrijfcoach je feedback kunnen geven. De opdrachten lopen uiteen: van poëzie tot korte verhalen en zelfs teksten zonder de letter e. Schrijf je mee?