Afbeelding

NightWriters organiseert een Six Word Story schrijfwedstrijd.

NightWriters organiseert Six Word Story schrijfwedstrijd

NightWriters organiseert een Six Word Story schrijfwedstrijd.In samenwerking met reisorganisatie Sunweb en Interbest snelwegreclame schrijft NightWriters een vakantieverhalenwedstrijd voor ‘six-word stories’ uit.

Iedereen kan gedurende de komende vier weken een verhaal van exact zes woorden insturen. Inspiratie voor zo’n extreem kort verhaal wordt veelal uit Ernest Hemingway’s bekende six-word story gehaald: ‘For sale: baby shoes, never worn.’

NightWriters werkt voor deze zomereditie samen met Sunweb. Deze reisorganisatie zal de tien beste Six Word Stories van de wedstrijd op honderden Sunweb bagagekarretjes op Schiphol plaatsen. Bovendien wint de nummer één een zonvakantie t.w.v. € 2.000,-.

Daar blijft het niet bij, want het beste six word story zal ook langs de snelweg het publiek bereiken. Het verhaal wordt namelijk gepubliceerd op een megabillboard van Interbest langs de snelweg. Tot de winnaar bekend is, worden de six word stories van bekende schrijvers als Peter Buwalda, Ronald Giphart en Kluun op de reclamemasten gepubliceerd.

Deelname

Zo doe je mee: like de NightWriters Facebookpagina en klik op de tab ‘Vakantieverhalen’.

Of: stuur een sms-bericht dat start met de tekst SIX gevolgd door je six word story naar nummer 3111. Voor iedere deelname ontvangt de gebruiker eenmalig een bericht retour met € 1,50 kosten.

Deelnemen kan van tot en met zondag 19 mei 2013.

Bron

www.nightwriters.nl/Wannabe_a_writer/Six_word_story