Afbeelding

Schrijven Online heeft een nieuwe vorgmeving

Nieuwe vormgeving Schrijven Online

Schrijven Online heeft een nieuwe vorgmevingZoals je kunt zien heeft de website een make-over gehad. Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over de nieuwe vormgeving en over wat de nieuwe site jullie te bieden heeft.

Alle onderdelen van Schrijven Online zijn een stuk overzichtelijker geworden. Zo staan alle schrijfgerelateerde berichten onder het kopje 'Artikelen', kun je gemakkelijk op zoek naar een schrijfwedstrijd of -activiteit en kun je met een enkele klik aan de slag met een schrijfcursus of -oefening bij de 'Schrijfschool'.

Ook voor Plusleden hebben we een aantal nieuwe functies bedacht. Zo komen er video's met de registratie van populaire schrijfworkshops, krijg je veel meer exclusieve artikelen te lezen en krijg je korting op onder meer de cursussen uit de Schrijven Online Academie en op de Snelscan. Geïnteresseerd? Klik dan hier om je aan te melden.

Daarnaast hebben enkele onderdelen een prominentere plaats gekregen op de site. Wil je feedback op een verhaal(fragment)? Kom dan naar Proeflezen. Wil je jouw net gepubliceerde boek aankondigen? Bij het onderdeel boekpresentaties kan het, onder 'Community'. En heb je een prangende schrijfgerelateerde vraag? Wacht niet langer en stel hem aan het expert panel onder het kopje 'Advies'.

Met de overgang naar de nieuwe site verandert ook de blogfunctie. Wil je bloggen over een schrijfonderwerp? Neem dan contact op met hoofdredacteur Frank Noë (frank@schrijvenonline.org) om te overleggen of je blog interessant genoeg is voor op de homepage van Schrijven Online, en dus voor een groter publiek zichtbaar. Wil je oude blogs alsnog toegestuurd krijgen? Neem dan contact op met de beheerder van de site.

Wij hopen dat iedereen zich kan vinden in de nieuwe site en we wensen iedereen veel schrijfplezier! 

Bron

www.schrijvenonline.org