Afbeelding

Moederdag

Schrijven Online

Moederdag: win het boek Hoe schrijf je een familiegeschiedenis?

Moederdag staat voor de deur, een dag vol emoties, herinneringen en liefde voor alle moeders, grootmoeders en moederfiguren in ons leven. Maar we erkennen ook dat deze dag voor sommigen complexe gevoelens met zich meebrengt. Daarom wil Schrijven Magazine deze Moederdag vieren door ruimte te bieden aan alle facetten van het moederschap en familiebanden.

Verbinding met het verleden

Daarom organiseren we een bijzondere winactie. We geven het inspirerende boek Hoe schrijf je een familiegeschiedenis? van Marijke Hilhorst weg. Dit boek biedt niet alleen praktische tips voor het vastleggen van je familiegeschiedenis, maar moedigt ook aan om verbinding te maken met je verleden, je geliefden en jezelf. Daarnaast ontvang je twee eerdere nummers van Schrijven Magazine die in het teken staan van levensverhalen!

Want in elke familie schuilt een uniek verhaal, een verhaal dat het waard is om verteld te worden, te koesteren en door te geven. Of het nu gaat om herinneringen aan een geliefde moeder, grootmoeder of een andere belangrijke persoon in je leven, het delen van verhalen versterkt de banden en laat de liefde voortleven, zelfs als mensen er niet meer zijn.

Hoe doe je mee?

  • Stuur je inzending voor het einde van Moederdag, dus voor 12 mei 23:59 uur.
  • Dat doe je via dit winactieformulier, onder de noemer ‘familiegeschiedenis’.
  • Schrijf in maximaal 100 woorden waarom je dit boek zou willen winnen.

Op maandag 13 mei kiezen we een winnaar en nemen we contact op.

Service