Afbeelding

De deadline van de Paul Harland Prijs is gesloten.

Meer dan honderd inzendingen voor Paul Harland Prijs

De deadline van de Paul Harland Prijs is gesloten.De deadline voor de Paul Harland Prijs, de grootste schrijfwedstrijd voor verhalen in de genres fantasy, sci-fi en horror, was zondag 8 juli. Na de stortvloed die kenmerkend op de laatste dag van een schrijfwedstrijd plaatsvindt, werd het aantal inzendingen bekend: 104 verhalen.

De 104 verhalen zijn samen goed voor zo’n 680.000 woorden, wat ruim gelijk staat aan vier grote romans. De taak is nu aan de voorselecteurs om een selectie te maken voor de tweede ronde. Tijdens de tweede ronde worden de overgebleven verhalen gelezen door andere juryleden. De uitslag wordt bekendgemaakt tijdens de Paul Harland Dag, die plaats zal vinden in januari of februari 2013. De winnaar van de Paul Harland Prijs ontvangt 750 euro.

Fantasy microschrijfwedstrijd

In het kader van het fantasy themanummer van Schrijven Magazine en de samenwerking met Martijn Lindeboom, organisator van de Paul Harland Prijs, organiseert Schrijven Online een fantasy microschrijfwedstrijd. Morgen wordt bekend hoe de wedstrijd zal verlopen, dus houd de website goed in de gaten!

Bron

www.paulharlandprijs.eu/wp/?p=2113