Afbeelding

Winactie Hokwerda's kind film

Triple P Entertainment

Maak kans op een Hokwerda’s kind-pakket!

Vanaf 24 oktober draait Hokwerda’s kind in de bioscoop! De film is geïnspireerd op de gelijknamige roman van Oek de Jong uit 2002, geregisseerd door Boudewijn Koole. Hij maakte eerder de films Kauwboy, Beyond Sleep en Verdwijnen. Om de verschijning van deze film te vieren, geven we 3 pakketten weg! 

Van De Jongs boek, dat de inspiratie was voor deze film, werden maar liefst 70 duizend exemplaren verkocht. Het werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de Gouden Uil Literatuurprijs, en is vertaald in Frankrijk, Duitsland en Denemarken. Oek de Jong over de verfilming van Boudewijn Koole:

'Hij houdt van een intense psychologische spanning, erotiek en intimiteit. Hij gaat dit verhaal naar een nieuw publiek brengen.”

Waar gaat de film over?

Lin (33) is een succesvolle zwemster. Na een carrière in het zwembad heeft ze haar zinnen nu gezet op een loodzware zee-overtocht. Dat zwemmers tijdens deze oversteek wel eens verdwijnen, trekt Lin eerder aan dan dat het haar afschrikt. Vroeger al liet ze zich keer op keer in het water gooien door haar vader – tot ze bijna niet meer boven kwam. Een paar weken voor haar oversteek ontmoet ze Henri (38), een onderwaterlasser, die net als zij opbloeit bij gevaar. Lin en Henri duiken head first in een intense liefdesrelatie. Ze trekken elkaar steeds dieper en dieper de duisternis in en vergeten dat ook geliefden kunnen verdrinken.

Hoe maak je kans op een pakket?

Schrijven Online mag drie pakketten weggeven met daarin:

  • Twee tickets voor Hokwerda’s kind.
  • En een gesigneerd exemplaar van het boek van Oek de Jong.

Wil je kans maken op een van de drie pakketten? Vul dan het winactieformulier in, en vertel ons waarom je dit pakket wil winnen!

De sluitingsdatum is 28 oktober 23:59 uur. We nemen contact op met de winnaars.