Literaire avond - De Oppelepop Revue

De Oppelepop Revue op met Thomas Verbogt en vele anderenOp donderdag 6 februari organiseert Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam (SLAA) samen met Thomas Verbogt De Oppelepop Revue.

Thomas Verbogt schreef onder meer de verhalenbundel Echt iets voor jou. Zijn verhaal ‘Begin van de herfst’ is bij de meeste mensen beter bekend als ‘Oppelepop’. De Oppelepop Revue is een avond vol melancholie en goede moed.

Onder andere Sanneke van Hassel, Krijn Peter Hesselink en Maartje Wortel zullen op de literaire avond te gast zijn. Sanneke van Hassel publiceerde vele korte verhalen zoals te vinden in haar verhalenbundel Witte Veder. Daarnaast publiceerde ze samen met Annelies Verbeke Naar de stad. Dit is een bloemlezing van korte verhalen vanuit de hele wereld.

Schrijfster Maartje Wortel publiceerde korte verhalen in haar verhalenbundel Dit is jouw huis. Daarnaast schreef ze de roman Half mens en IJstijd. En van Krijn Peter Hesselink verschijnt in januari 2014 zijn nieuwste dichtbundel Als niemand vangt.

Voor meer informatie over de literaire avond en over de deelnemende schrijvers, bezoek de site van SLAA.

Bron

http://www.slaa.nl/#!/programma/857/DE+OPPELEPOP+REVUE