Afbeelding

Download nu gratis de dichtbundel van dichter Rik Andreae.

Lees de Groningstalige dichtbundel van Rik Andreae


Download nu gratis de dichtbundel van dichter Rik Andreae.Rik Andreae, winnaar van de Nijmeegse SNS Literatuurprijs 2001, heeft dit jaar de Groningstalige dichtbundel Blootwuilders dij wie binnen gepubliceerd. Bij ons kun je die bundel nu gratis downloaden. Wees er snel bij: het aanbod is gelimiteerd!

Rik Andreae (1950) groeide op in Emmen en is werkzaam als GIS-medewerker in Groningen. Hij publiceerde drie bundels: Toerist (2007), Tegelijk groen (2010) en Blootwuilders dij wie binnen (2012). Andreae: ‘Ik schrijf vanaf mijn zestiende, zeventiende. In het begin was ik geïmponeerd door Lucebert. Ik begreep er niks van, maar ik dacht dat je zo moest schrijven.’

Wij bieden Andreae’s dichtbundel Blootwuilders dij wie binnen nu gratis aan in e-boekformaat. Stuur daarvoor een mail naar rschaatsbergen@virtumedia.nl (redacteur Schrijven Online). U krijgt vervolgens een unieke downloadlink toegestuurd. Wees er vlug bij: we hebben maar een aantal links in de aanbieding!

Lees een interview van Remco Ekkers met Rik Andreae in het derde nummer van Schrijven Magazine, waarin Andreae uitgebreid het gedicht Kleinhaas bespreekt. Geen abonnee? Bestel het nummer hier los, of koop hem in de boekhandel.

Bron

www.schrijvenonline.org/schrijven-magazine