Laat je manuscript beoordelen bij Schrijven Online

Laat je manuscript beoordelen bij Schrijven Online.Bij Schrijven Online kun je op allerlei manieren feedback krijgen op jouw geschreven werk. Kijk hier voor een overzicht.

Manuscriptbeoordeling

Met een manuscriptbeoordeling wordt jouw volledige (al dan niet voltooide) manuscript geanalyseerd door één van onze ervaren redacteurs. Hij of zij gaat in op belangrijke zaken als structuur, geloofwaardigheid van de personages, spanningsopbouw en stijl. Op basis daarvan ontvang je een leesrapport van 3 tot 5 pagina’s A4. Een leesrapport kost € 75,- en € 5,95 extra per 1.000 woorden. Benieuwd? Lees dan verder.

Snelscan

Liever een kleiner stuk laten beoordelen? Kies dan voor de Snelscan. Hiermee beoordelen we maximaal 3.000 woorden (of 10 pagina’s A4) van je manuscript, verhaal of gedicht of een idee voor een boek. Daarna krijg je een virtueel uitgeversgesprek waarin je jouw tekst of idee bespreekt met de redacteur. Op basis daarvan wordt een kort leesrapport van maximaal 1 A4 gemaakt met bevindingen en aanbevelingen. Een Snelscan kost € 79,-. Benieuwd? Lees dan verder.

Adviesgesprek

Heb je een Snelscan of Manuscriptbeoordeling gedaan, maar heb je behoefte aan nog diepere feedback? Bestel dan een Adviesgesprek. Hiermee voer je een persoonlijk gesprek van anderhalf uur met één van onze redacteurs waarin je zoveel vragen kunt stellen als je wilt. Een Adviesgesprek vindt ‘live’ plaats in de woonplaats van de redacteur, maar kan ook via Skype. Je betaalt voor zo’n persoonlijk gesprek € 150,-. Benieuwd? Lees dan verder.

Bron

www.schrijvenonline.org/manuscriptbeoordeling