Afbeelding

Knausgård fotowedstrijd

Knausgård fotowedstrijd In samenwerking met Uitgeverij De Geus presenteren we de Knausgård fotowedstrijd.

Maak een foto van jouw speciale schrijfplek met een onderschrift van maximaal 25 woorden. Schrijven kun je namelijk overal. In de trein, op een berg, tijdens een vergadering, op het toilet, in bed, in bad. Gebruik je verbeelding en maak er iets moois van!

Je inzending mag je opsturen naar winnen@schrijvenonline.org. Uiteraard moet je zelf de rechten bezitten op de foto. Je kunt je foto en onderschrift ook op de Facebookpagina en/of op Twitterpagina van Schrijven Online/Schrijven Magazine delen. Je mag zo vaak meedoen als je wilt. 

Wat kun je winnen?

Onder de meest originele inzendingen verloten we een Knausgård boekenpakket van 5 boeken in hardcover (Vader, Liefde, Zoon, Nacht en Schrijver). Je kunt meedoen tot en met 8 februari. Gebruik de Januari Schrijfmaand en de wekelijkse schrijfopdracht ter inspiratie voor een originele schrijfplek.

Over Karl Ove Knausgård

Knausgård brak door in 1998 met zijn boek Ute av verden waarmee hij de Noorse Kritikerprisen won. Net als zijn eerste boek, was ook zijn tweede boek Engelen vallen langzaam een succesnummer en ontving hij de Sørlandets litteraturpris.

Ondanks zijn eerdere boeken is Knausgård voornamelijk bekend om zijn zesdelige romancyclus/autobiografie Min kamp (2009-2011). In deze boeken vertelt hij over zijn leven en de relatie met zijn ouders en vrienden. Het zesde deel is nog niet vertaald.

Bron

www.schrijvenonline.org