Kinderverhalenwedstrijd – win je eigen prentenboek

Kinderverhalenwedstrijd – win je eigen prentenboekAltijd al een kinderboek willen schrijven en uitgeven? Doe mee aan de internationale kinderverhalenwedstrijd van Clavis uitgeverij, kazdu en Inclusive Works en win je eigen verhaal als prentenboek.

Het thema is ‘Opa, oma en ik in de multiculturele samenleving’. Verhalen kunnen voor twee leeftijdscategorieën geschreven worden: peuters (1 tot 3 jaar) of kleuters (4 tot 6 jaar). Verhalen moeten op een speelse en kindvriendelijke manier praten over de omgang tussen grootouders en kinderen in de multiculturele samenleving van vandaag.

In 2012 organiseerden Inclusive Works en partners voor het eerst de internationale kinderverhalenwedstrijd. Er kwamen meer dan 350 inzendingen uit 30 verschillende landen binnen. Net zoals dit jaar gaat gebeuren, werden er twee winnende verhalen uitgekozen voor de twee leeftijdscategorieën. De winnaars van vorig jaar waren Tellen en rijmen met de familie Muis van Juliëtte Rosenkamp en Prinses Nina van Marlise Achterbergh.

Wil je meedoen? Stuur dan voor 31 augustus 2014 je verhaal in via de website. Meer informatie over de wedstrijd vind je hier.

Uitgeven