Afbeelding

Kinderboekenweek 2013 heeft als thema sport en spel.

Kinderboekenweek 2013 – Klaar voor de start!

Kinderboekenweek 2013 heeft als thema sport en spel.Van woensdag 2 tot en met zondag 13 oktober vindt de 59e editie van de Kinderboekenweek plaats, met als thema: sport & spel.

Kinderboekenweekgeschenk

De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van boeken over bewegen, over winnen en verliezen en over talent en training. Het Kinderboekenweekgeschenk Je bent super... Jan! sluit hier uitstekend op jaar. Het geschenk is geschreven door Harmen van Straaten en is gratis te verkrijgen in de (kinder)boekwinkel bij aankoop van ten minste € 10,- aan kinderboeken. Lees hier meer over het Kinderboekenweekgeschenk.

Prentenboek Zzz

Dit jaar kunnen kinderen ook in het Prentenboek Zzz duiken, gemaakt door Loes Riphagen. Het Prentenboek is voor € 5,- te koop in de boekwinkel. Nieuw dit jaar is de speelse Prentenboek app, een aanvulling op het Prentenboek. Tijdens de Kinderboekenweek is de app gratis te downloaden via de App Store. Lees hier meer over het Prentenboek.

Kinderboekentipper

Verder kun je dit jaar ook voor het eerst gebruikmaken van de kinderboekentipper. Hiermee kunnen kinderen een boek binnen het thema van de week zoeken dat aansluit op hun interesse. Je vindt de tipper hier.

Voor meer leuke activiteiten tijdens de week kun je terecht op de website van de Kinderboekenweek.

Bron

www.kinderboekenweek.nl