Afbeelding

vrouw op boomstammen

Foto: Het Boek Project

Kans maken op een uitgeefcontract?

Kans maken op een uitgeefcontract?
Droom jij er al jaren van om een boek te schrijven, maar lukt het steeds niet? De vijfdaagse schrijfcursus van Het Boek Project, kan je hierbij helpen. Met deze cursus ga je direct naar de kern en stippel je al lerende het plan uit om jouw boek te schrijven. Geen rompslomp, is het motto, schrijf je boek in vijf dagen.


De cursus

Tijdens deze cursus begeleidt schrijfcoach Annemieke je vijf dagen lang via Instagram. Elke dag bestaat uit theorie en een aantal opdrachten zodat je die theorie gelijk in praktijk kunt brengen. De cursus begint op 22 februari en iedere dag komt er zo’n 10 minuten aan lesmateriaal online via de Instagram story. Deelname aan de cursus kost 49 euro. Voor deelnemers is ook een handout beschikbaar en vindt op 5 maart een Q&A met de schrijfcoach plaats. De cursus is met name geschikt voor verhalende schrijvers, van bijvoorbeeld fictie of een biografie.

Het contract

Deelnemers van de cursus maken kans op een uitgeefcontract bij Van Driel Publishing, met begeleiding van de schrijfcoach. Tijdens de cursus dien je een verhaalidee in. De beste verhaalideeën worden uitgekozen voor een finale, waarin jij je schrijftalent kan laten zien en de winnaar van het contract wordt geselecteerd.

Meedoen?

Voor meer informatie, om ervaringen te lezen of je aan te melden, kan je een kijkje nemen op de site. Of bekijk de Instagrampagina van Het Boek Project