Afbeelding

Meedoen aan Write Now! kan tot en met 31 maart.

Inzenden schrijfwedstrijd Write Now! tot 1 april 2014

Meedoen aan Write Now! kan tot en met 31 maart.Doe mee met de schrijfwedstrijd Write Now! en maak kans op onder meer een coachingstraject.

Meedoen kan door een tekst in te sturen van maximaal 2.000 woorden of maximaal 8 gedichten vóór 1 april 2014. Write Now! accepteert alle soorten tekst: proza en poëzie, maar ook rapteksten, toneelscripts en andere teksten. De inzending moet Nederlandstalig zijn en de schrijver tussen de 15 en 24 jaar. Inzenden kan via de website van Write Now!

Voorronden Write Now!

In april en mei zijn er elf voorronden; zeven in Nederland, drie in Vlaanderen en één in Suriname. De voorzitters van de Nederlandse en Vlaamse jury maken op het einde van de avond bekend welke deelnemer zich plaatst voor de grote finale op zondag 22 juni in Rotterdam. Voorafgaand aan elke voorronde geven Thomas Heerma van Voss, Raoul de Jong of Sylvie Marie een schrijfworkshop. Kijk voor het hele programma per voorronde op de website van Write Now!

Prijzen Write Now!

Per voorronde zijn er drie prijzen: een eerste prijs van €250,- aan boekenbonnen, een tweede prijs van € 125,- aan boekenbonnen en een derde prijs van € 75,- aan boekenbonnen. De hoofdprijs van Write Now! 2014 bestaat uit een MacBook, een coachingstraject van literair agent Sebes & Van Gelderen en optredens tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival en Wintertuinfestival in Nijmegen. De publieksprijs wordt bepaald door de lezer. De finalist met de meeste stemmen wint een publicatie in Metro Vlaanderen.

Inschrijven Write Now!

Lees de voorwaarden, meld je aan en stuur je verhaal in op de website van Write Now!

Bron

www.writenow.nu