Afbeelding

Internationaal Storytelling Festival Amsterdam 2013

Internationaal Storytelling Festival Amsterdam 2013

Internationaal Storytelling Festival Amsterdam 2013 Van zaterdag 2 november tot en met zondag 10 november vindt in het Internationaal Storytelling Festival Amsterdam plaats. De organisatie: ‘Het is een Nieuwe Wereld, waar het publiek de verteller en zijn of haar verhalen ontmoet en even uit de werkelijkheid stapt.’

In de weekenden kun je deelnemen aan workshops waarin je leert je eigen verhaal te vertellen. Daarnaast zijn er voorstellingen van Nederlandse en buitenlandse storytellers. Er zullen optredens zijn van onder andere Sahand Sahebdivani, Dan Yashinsky (Canada) en Wijnand Stomp (verteller van het jaar 2013).

In het eerste weekend is het Storytelling Festival in Podium Mozaïek. Daar zullen de verhalen van de Marokkaanse ontdekkingsreiziger Ibn Batuta als rode draad door het programma lopen.

Het tweede weekend is het festival te vinden op de NDSM-werf, de Centrale Bibliotheek van de OBA en op het Oosterdokseiland. Er wordt tijdens het festival ook aandacht besteed aan Canada. Storytellers afkomstig uit zowel de oorspronkelijke bevolking van het land als uit de ‘immigranten’ die er de afgelopen drie eeuwen vestigden, vertellen hun verhaal.

Voor meer informatie over het festivalprogramma en kaartjes, klik hier.

Bron

www.storytellingfestival.nl/?p=colofon