Start » Nieuws » In de salon - ook offline

In de salon - ook offline

31 Maart 2008

Het meest bezochte onderdeel van deze site, Schrijven Online, is de Salon: de discussiefora waar ervaringen en tips worden uitgewisseld, feedback gegeven, debatten plaatsvinden en af en toe ook gezellig gekletst wordt. Volgens de deelnemerslijst zijn er inmiddels een kleine tweeduizend personen aangemeld, maar de vaste kern bestaat uit zo’n 40 salonbezoekers die het beeld van het forum bepalen. Het is zelfs een internationaal gezelschap, want behalve in Nederland en België wonen er ook een paar in Australië, Amerika en Turkije. Schrijven Online kent geen grenzen.
Divers forumleden van Schrijven Online ontmoetten elkaar in februari in Utrecht. Gonny Pasman schreef een verslag over deze ontmoeing. "Iedereen heeft eigen werk meegenomen, waardoor er een levendige uitwisseling van manuscripten en (ruil)handel van boeken plaatsvindt. Zjors spant de kroon met haar stapel kinderboeken en gebundelde columns."

Plusleden kunnen het hele verslag online lezen via onderstaande link.

Bron: www.schrijvenonline.org/resume/forum-offline

« terug naar het nieuwsoverzichtTags:
  • THEMA Kan schrijven je leven redden?
  • Hoe beschrijf je emoties?
  • Zo vind je een uitgever die bij je past
  • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
  • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
  • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
  • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!
Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!