Start » Nieuws » Game of Thrones tentoonstelling in Nederland

Game of Thrones tentoonstelling in Nederland

17 April 2013

Alle Game of Thrones fans die maar niet genoeg kunnen krijgen van deze immens populaire fantasyserie kunnen eind mei naar een tentoonstelling in Amsterdam. 

Na Toronto, New York en Sao Paolo, is het nu de beurt aan Amsterdam om de rondreizende expositie tentoon te stellen. In mei hebben fans van deze met Emmy Awards en een Golden Globe bekroonde HBO –serie de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de betoverende wereld van George R.R. Martin.

De expositie bestaat uit meer dan 70 voorwerpen –zoals kostuums, rekwisieten en wapens –uit de eerste twee seizoenen en een selectie uit het huidige, derde seizoen. Fans van de serie kunnen tevens een interactieve game (Blackwater Bay Interactive Experience) spelen en kunnen zich zetelen op een exacte kopie van de IJzeren Troon om zich voor even de koning of koningen van Westeros te voelen.

De Game of Thrones tentoonstelling vindt plaats op 19, 20, 25, 26 en 27 mei tussen 10:00 en 18:00 uur in de Posthoornkerk op de Haarlemmerstraat in Amsterdam. De toegang is gratis en er hoeft niet van te voren gereserveerd te worden. Wel zullen er door veiligheidsredenen maximaal 150 bezoekers tegelijk in de Posthoornkerk worden toegelaten.

Bron: www.itshbo.nl/article/game-of-thrones-the-exhibition-komt-naar-amsterdam...

« terug naar het nieuwsoverzichtTags:
  • THEMA Kan schrijven je leven redden?
  • Hoe beschrijf je emoties?
  • Zo vind je een uitgever die bij je past
  • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
  • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
  • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
  • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!
Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!