Afbeelding

Doe mee aan de fantasy microschrijfwedstrijd en win een roman van Natalie Koch.

Fantasy microschrijfwedstrijd

Doe mee aan de fantasy microschrijfwedstrijd en win een roman van Natalie Koch.De inzendingen voor de fantasy microschrijfwedstrijd zijn gesloten. De jury gaat de ruime hoeveelheid inzendingen lezen en zal op 31 augustus de winnaars bekendmaken. We zijn zeer benieuwd naar de uitkomst!

Wat was de opdracht?
Schrijf een verhaal van maximaal 400 woorden waarin een gebeurtenis plaatsvindt die feitelijk onmogelijk is in onze wereld. Maak deze gebeurtenis aannemelijk in jouw verhaal. De deadline lag op 14 augustus voor 17:00 uur. De winnaars worden op 31 augustus bekendgemaakt.

Prijs
Uit de inzendingen worden ongeveer vijftien verhalen geselecteerd voor de longlist. Deze lijst wordt te zijner tijd bekendgemaakt. Uit de longlist worden vervolgens drie winnende verhalen geselecteerd. De auteurs van deze verhalen winnen de fantasyroman De Verborgen Universiteit van Natalie Koch en een korte toelichting van de jury. Ook worden de drie winnende verhalen gepubliceerd op Schrijven Online.

Jury
De jury van deze microschrijfwedstrijd bestaat uit Martijn Lindeboom (organisator van de Paul Harland Prijs), Christien Boomsma en Boukje Balder (beiden fantasyauteur en tweevoudig winnaar van de Paul Harland Prijs) en Reinoud Schaatsbergen (redacteur Schrijven Online).

Bron

www.schrijvenonline.org